Vi hjälper dig att köpa en ny bil

Vi vet att det för många är en stor sak att köpa bil, och därför är det viktigt att det känns tryggt och att man kan känna sig nöjd med sitt köp och sin bil. Det är vi noga med.

  • Vi kan hjälpa dig att hitta en bil som uppfyller dina behov och önskemål. Kanske är du till och med ute efter en speciell modell? Vi får löpande in många nya begagnade bilar, och har också flera andra kontakter om det skulle behövas.
  • Du får gärna provköra och vi kan reservera bilen till dig mot en handpenning om du vet att den är rätt för dig.
  • Bilar som köps genom oss håller alltid ett marknadsmässigt pris och har det värde som priset anger.
  • Vi har gått igenom bilen och säljer den i bästa skick.
  • Vi ger upp till 12 månaders garanti på alla bilar (längden på garantin beror på bilens ålder och miltal)
  • Vi kan hjälpa dig med extra utrustning som bagagemattor, dragkrok, vinter- eller sommarhjul.
  • Vi kan hjälpa dig med finansieringen till mycket förmånliga räntor via våra samarbetspartners Santander, Wasa Kredit eller Svea Ekonomi.
  • Vi samarbetar med dom flesta försäkringsbolag och hjälper till med att hitta bästa lösningen för dig. (Om du väljer att finansierar bilen via Wasa Kredit ingår 3 månaders helförsäkring utan kostnad.)
  • Vi tar hand om allt det administrativa och vi ser till att ägarbyten görs direkt vid affären.

Vi tar gärna din nuvarande bil i inbyte, läs mer under Sälja bil.

Alla bilar som är till salu just nu hittar du här.

 

Sagt om oss av några av våra nöjda kunder

"Stort tack för mycket smidig och bra affär! Trevliga grabbar som tar väl hand om en, bra priser och man får bra pengar för inbyte. Tillägg: Det är när något fel uppstår som man verkligen sätter handlaren på prov, i detta fall läckage på spolarvätskeslangen. Man tog in bilen direkt och åtgärdade felet utan frågor. Precis så här det ska gå till!"

"Extremt duktiga o seriösa killar. 5 bilar har de förmedlat åt mig på ett år och jag har kunnat köpa nya utan inbyte , vilket gett mig ett bättre förhandlingsläge när jag köpt nya och jag har fått mycket mer för samtliga bilar än vad jag fått där jag köpt nya. Kan rekommendera denna seriösa handlare med bravur ! En frisk fläkt i bilbranschen. Tack så mycket o på återseende !"

"Mycket nöjd med mitt bilköp hos Bilkonsultensyd, mycket trevlig o snabb affär. En extra stjärna i kanten för servicen. Då vinterdäcken inte fanns med vid köpet åkte dem Trelleborg-Halmstad för att personligen överlämna däcken när dem var färdiga. Service i mästarklass!"!

"Jag är nu inne på min tredje bil från Bilkonsulten Syd. Det sägs att det finns två saker du behöver i ditt liv. Det första är en fin familj och det andra en bilhandlare du kan lita på. Jag kan med gott samvete säga att jag har funnit både och. Tack Henke och Christer för mycket fint bemötande!"

"Köpt mina två senaste bilar här. Kommer bli ett par till!!! Grym service och alltid ett fast handslag!"

"Vi sålde vår ena bil genom Bilkonsulten Syd, fantastiskt smidigt, snabb affär. Rekommenderas stark. Supernöjd."