Om Bilkonsulten Syd

Bilkonsulten Syd startades i december 2015 av Henrik Olsson. Henrik har en lång försäljningskarriär inom fordonsbranchen med många år hos några av de största märkena på marknaden. Han älskar bilar och att prata bilar och behov och när Bilkonsulten Syd startades var det med en tydlig vision.

Bilkonsulten Syd ska med stort engagemang se till att ge sina kunder en trygg och bra affär och en bra upplevelse av att få rätt bil utifrån behov och ekonomi.

Vi är en ganska liten bilfirma och för oss betyder varje kund och varje bil mycket och vårt engagemang är därefter.

Vi handlar med begagnade bilar och alla bilmärken – alla bilar har sina fördelar och egenskaper. Men vi vet också att saker och ting kan hända med begagnade bilar, och vi vet hur besvärligt det kan vara både att sälja sin bil och att köpa en ny. Vi har en verkstad i samma hus med väldigt kompetenta tekniker som vi har ett bra samarbete med.

Vi vill hjälpa våra kunder till en trygg, smidig och behaglig upplevelse utan oro. Målet är att alla kunder ska vara 100% nöjda och det arbetar vi ständigt för.


Omsättning och bolagsstruktur

Bilkonsulten Syd omsätter idag ca 30 miljoner.

Bilkonsulten Syd ägs av Petrolhead AB. Petrolhead erbjuder ett helt nytt cirkulärt tänk för fordonsmarknaden genom en flexibel fordonsförmedling med kompletta leasinglösningar som utgår från kundens unika behov.


Samarbetspartners

Våra samarbetspartners för finansiering är Wasa Kredit, DNB och My Money.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och garantin står Garantipartner för.


Vi är mycket nöjda med vår nya bil. Och med den servicen vi fick vid köpet. Jag och min dotter tog oss en liten roadtrip ner till Trelleborg för att hämta miraklet och sedan fick hon övningsköra hem. Vi var ute efter en bil som känns sportig, drar lite bensin och är säker. Ni träffade full pott. Tack snälla!!
Frida